Verschillende partijen in de Friese hoofdstad organiseren activiteiten op het gebied van wetenschap en samenleving.

Om ervoor te zorgen dat verschillende activiteiten elkaar niet overlappen en om de inwoners van Fryslân een overzicht te geven van alle activiteiten die georganiseerd worden, biedt de website van Studium Generale Leeuwarden een mooi overzicht. Daarnaast worden vanuit de programmacommissie van SGL jaarlijks evenementen georganiseerd.

Studium Generale Leeuwarden

Check onderstaande websites om te zien wat er nog meer te doen is in Leeuwarden!

Op Visit Leeuwarden vind je de agenda van Marketing Leeuwarden. Op zoek naar een tentoonstelling of toch liever de voetjes van de vloer? Bekijk het in de agenda!

Uitloper is de uitgaansagenda van Leeuwarden die je op de hoogte houdt van alle concerten, voorstellingen, exposities, films en overige evenementen in de stad. Van pubquizzen tot grote megaspektakels, hier vind je wat er te doen is.

Kunstkade is één plek waar je alle creatieve activiteiten in de gemeente Leeuwarden en in een straal van 10 kilometer daarbuiten vindt. Bij Kunstkade kan je snel en eenvoudig op het gebied van kunst en cultuur een workshop, les of cursus vinden die bij je past.

Leen een Fries is een platform voor uitwisseling. Hier kun je kennis, verhalen of ervaring aanbieden en opdoen. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn: het gaat om de leuke ontmoeting. Maak een profiel aan, deel of zoek een activiteit, spreek af en ontmoet!

Op de websites van dbieb en Tresoar vind je een overzicht van alle activiteiten die daar plaatsvinden.